Byggestyring for erhverv ved byggeri og renovering

​Vi vægter den gode dialog og det færdige resultat

​Ønsker du at benytte dig af professionel byggestyring i forbindelse med et byggeri? Så lad os hjælpe dig gennem hele byggeprocessen. Hos Evensen Entreprise ApS har vi specialiseret os i byggeri og entrepriser, og vi tilbyder også professionel styring af byggeri for virksomheder.

Vi har altid fokus på den gode dialog. Samtidig har vi fokus på at overholde alle deadlines. Derfor lægger vi vægt på et effektivt byggetempo uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores kunder er typisk forskellige former for erhverv i blandt andet København, Roskilde, Køge og mange andre steder.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er med fra projektering til afleveringsforretning

​Hvad er byggestyring? Det kaldes for byggestyring, når bygherren anvender en uvildig byggesagkyndig til at varetage hele byggesagen fra A til Z. Den byggesagkyndige skaber overblik og tryghed samt fører tilsyn og løser eventuelle udfordringer.

Vi har stor erfaring med bygge- og renoveringsprojekter i alle størrelser. Det kan være små og store projekter, og vi har varetaget projekter helt op til 60 millioner kroner.

Vi er som uvildig byggesagkyndig med hele vejen fra projektering til afleveringsforretning, og vi kan også deltage ved det første eftersyn efter et år. Undervejs sikrer vi, at byggeplanen bliver overholdt, og at byggeriet sker i den aftalte kvalitet. Samtidig søger vi for den nødvendige dokumentation, hvis der skulle opstå tvister med håndværkerne eller byggefirmaet.

Få mere at vide om professionel byggestyring

​Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om byggestyring og priser. Vi holder gerne et møde, hvor du fortæller om dine ønsker, og hvor vi laver en forventningsafstemning. Derpå kan vi komme med løsningsforslag og udarbejde et uforpligtende tilbud med en fair pris.

​​​​​Evensen Entreprise ApS tilbyder mere end 45 års eraring inden for bygge​​ri i forbindelse med nybyggeri, revovering samt om- tilbygninger.​

Kontaktoplysninger

Evensen Entreprise ApS

Notgangen 8, 2690 Karlslunde

​CVR​: 41720689

Telefon: 50 24 24 50

E-mail: kontakt@eentreprise.dk

Læs Cookiedeklaration her