Hovedentreprise ved bygge- og renoveringsprojekter

Vi lægger vægt på dialog og levering til aftalt tid

​Har du brug for en erfaren entreprenør til en hovedentreprise? Så er vi det rette valg til din entreprise. Hos Evensen Entreprise har vi speciale i byggestyring og tømrerarbejde i forbindelse med renoverings- og byggeprojekter i alle størrelser. Vi varetager entrepriser i blandt andet København, Køge og Roskilde samt adskillige andre steder.

Vi blev grundlagt i 2020 med udgangspunkt i en række værdier som ordentlighed, punktlighed, respekt og samarbejde samt høj kvalitet til den rette pris. Du kan med andre ord forvente, at vi arbejder effektivt og overholder alle deadlines, men også, at vi fastholder den gode kundedialog gennem hele entreprisen.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi står for både fagentrepriserne og byggestyringen

​Vi har stor ekspertise og mange års erfaring med alle typer hovedentrepriser, og det gælder både nybyggeri, ombyggeri og renovering. Vi arbejder med alt fra fritidshuse, sommerhuse og parcelhuse til boligblokke, kontorbygninger og industriejendomme samt institutioner i enhver størrelse.

Vi fungerer som den udførende kraft ved en hovedentreprise. Det medfører blandt andet, at vi tager os af fagentreprenørerne, økonomien og naturligvis selve byggeriet.

Vi har kort sagt det overordnede ansvar for disponering og styring af fagentrepriserne. Det betyder, at vi indgår kontrakterne med de relevante fagentreprenører og varetager koordineringen. Samtidig styrer vi de økonomiske rammer, så hovedentreprisen ikke begynder at skride.

Få et uforpligtende tilbud på en hovedentreprise

​Kontakt os gerne for at aftale et møde, hvor vi gennemgår projektet og laver en forventningsafstemning. Samtidig giver vi gerne råd og vejledning. Derpå kan vi beregne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris på den ønskede hovedentreprise. Vi kan også afgive tilbud på en fagentreprise eller en totalentreprise.

​​​​​Evensen Entreprise ApS tilbyder mere end 45 års eraring inden for bygge​​ri i forbindelse med nybyggeri, revovering samt om- tilbygninger.​

Kontaktoplysninger

Evensen Entreprise ApS

Notgangen 8, 2690 Karlslunde

​CVR​: 41720689

Telefon: 50 24 24 50

E-mail: kontakt@eentreprise.dk

Læs Cookiedeklaration her