Totalentreprise ved byggeri og renovering

​Vi tilbyder effektiv byggestyring og høj kvalitet til tiden

​Leder du efter en erfaren entreprenør til at varetage en totalentreprise for dig? Så lad os stå for din entreprise. Hos Evensen Entreprise har vi specialiseret os i tømrerarbejde og byggestyring af små og store byggeprojekter. Det kan være i København, Køge, Roskilde og adskillige andre steder.

Vi blev grundlagt i 2020 med værdier som ordentlighed, respekt, punktlighed, samarbejde og høj kvalitet til den rigtige pris. Derfor kan du altid regne med, at vi arbejder effektivt og overholder alle deadlines samt fastholder den gode kundedialog undervejs i projektet.

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi varetager al kontakt, koordinering og byggestyring

​Vi har mange års erfaring med og kendskab til totalentrepriser inden for nybyggeri, renovering og ombyggeri. Vi har erfaring med alt fra fritidshuse, sommerhuse og parcelhuse til institutioner, kontorbygninger, industriejendomme og boligblokke.

Ved en totalentreprise forestår vi kontakten til arkitekter og ingeniører, ligesom vi udvælger fagentreprenører. Samtidig varetager vi alle planlægnings- og styringsopgave. Det gælder projektering, myndighedskontakt, udbudsmateriale samt projekt- og byggeledelse.

Kontakt os for at få et tilbud på en totalentreprise

​Vi kommer gerne ud til et møde, hvor vi drøfter dit bygge- eller renoveringsprojekt, hvad enten det er et mindre hus eller en større ejendom. Her kan vi høre mere om projektet, og vi kan komme med råd og vejledning, ligesom vi kan drøfte vores priser. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god og billig pris på den ønskede totalentreprise, men det kan også være en hovedentreprise.

​​​​​Evensen Entreprise ApS tilbyder mere end 45 års eraring inden for bygge​​ri i forbindelse med nybyggeri, revovering samt om- tilbygninger.​

Kontaktoplysninger

Evensen Entreprise ApS

Notgangen 8, 2690 Karlslunde

​CVR​: 41720689

Telefon: 50 24 24 50

E-mail: kontakt@eentreprise.dk

Læs Cookiedeklaration her